Thursday, May 13, 2010

Mardrömmar

Jag hade en fruktansvärd mardröm i natt. Det är lite som Vingresors reklam "Känslan sitter kvar länge" Tyvärr skall jag lägga till. Trots att dagen stort sett har varit riktigt bra, långa promenader på Djurgården, snabb besök på Ikea och ett pysslande med att göra piroger tillsammans med Happy kan jag inte släppa känslan. I drömmen var jag ensam, inga vänner, ingen kärlek och ingen familj. Usch. Har funderat på att ha perspektiv på tillvaron och vörda det som betyder mycket. Inget är för givet och det är prioriterat att kämpa för det som känns viktigt. Nummer 1 är min underbara familj. Nummer 2 är jag. Att ta hand om min kropp, kommer att vara en prioritet i fortsättning. Jag vill inte hamna i en situation igen där jag ligger och pendlar till gränsen på fetma. så är det bara.


Kungsan är en underbar plats att befinna sig vid på lunchtid när det är soligt ute. Det är spännande att se hur alla samlas på trapporna och äter allt från medhavda matlådor, mezes från hallen och Hamburgare från MCD. Ni kan ju bara gissa vad jag drack... :)

Trevlig helg på er alla!

Stor kram

DeZ

3 comments:

Solstrålen said...

Drömtydaren säger: din dröm om att du saknade vänner, kärlek och familj är bara symbolik. Det du saknar är fett, kolhydrater och protein.

Eleonora said...

Bra analys där Solstrålen! Om det är något Desiree aldrig kommer att sakna så är det vänner, kärlek och familj. Det är jag helt övertygad om.

Queen Desiree's goals said...

Tänk att ni är så kloka tjejer! Det är därför ni är mina vänner..:) Kloka, goa och underbara